Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@18:02:26 GMT

دردسر سایت های همسریابی برای متاهل های ایرانی !

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۶۰۴۱

دردسر سایت های همسریابی برای متاهل های ایرانی !

به گزارش رکنا، معاون امور جوانان وزارت ورزش‌و‌جوانان گفته که پیج‌ها، کانال‌ها و سایت‌های غیرقانونی همسریابی محل مراجعه بعضی افراد متاهل و باعث فروپاشی زندگی‌شان شده است

 مدت‌هاست که در فضای‌مجازی شاهد کانال‌ها، پیج‌ها و سایت‌های همسریابی غیرقانونی و غیر مجاز هستیم که برخی دختر و پسرها برای انتخاب مناسب به آن‌ها مراجعه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مهدی تندگویان، معاون امور جوانان وزارت ورزش‌و‌جوانان به تازگی در این‌باره گفته: «مدل‌های غیرقانونی این کانال‌ها، پیج‌ها و سایت‌های همسریابی که غیرقانونی فعالیت کرده‌اند، خروجی مثبتی نداشته‌ و تبعات منفی‌شان هم زیاد بوده است، به طوری که عمدتا به ازدواج‌موقت و ناپایدار و فروپاشی زندگی‌ها منجر شده و خیلی از متاهل ها به این سایت‌ها مراجعه و با پرداخت مبالغی خود را مجرد معرفی کرده‌اند.»

ماجراجویی و تمایل به تنوع‌ و‌ هیجان، ترویج لوده‌گری، هرزه‌گری و بیان بی‌پرده روابط نامشروع، مراوده با افراد بی‌بند و بار، حجم وسیعی از سریال‌ها در رسانه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای بیگانه، ارضا نشدن نیازهای جنسی و ویژگی‌های شخصیتی از عوامل موثر در ایجاد چنین پدیده‌ای است که ناآگاهی از خطرات آن باعث شده، ضمن گسترش این‌گونه ارتباطات غیراخلاقی، بنیان بسیاری از خانواده‌ها تحت آثار تخریبی این نوع ارتباط‌ها متزلزل شود.

در ادامه نکاتی درباره عوامل این اتفاق و چند توصیه به متاهل‌ها مطرح خواهد شد.در ضمن اگر بنا به انتخاب همسر در چنین فضاهایی دارید، حتما از سایت های قانونی و مجوز دار کمک بگیرید.

   4 عامل این اشتباه آسیب‌زا

 کم رنگ شدن ارزش‌های اخلاقی

کم رنگ شدن ارزش‌های اخلاقی در افراد باعث گسترش روز افزون این پدیده غیراخلاقی و غیرشرعی شده است. تغییر سبک‌زندگی از الگوی اسلامی‌ایرانی به الگوی رفتاری غربی تحت تاثیر ماهواره‌ها از علت‌های ازدیاد این آسیب اجتماعی است.

این روابط باعث افزایش طلاق، ازدواج‌های مقطعی و روابط خارج از عرف می‌شود و متاسفانه برخی از افراد که وابستگی اخلاقی و فرهنگی ندارند، این گونه روابط فرازناشویی را بسیار طبیعی و به نوعی پیشرفت و امروزی بودن قلمداد می‌کنند.

ناآشنایی زوج ها با مهارت‌های زندگی‌مشترک

یکی از مسائلی که متاسفانه خانواده‌ها و مخصوصا زن و شوهرها به نوعی درگیر آن هستند و ریشه بسیاری از مشکلات امروزی است، آگاهی نداشتن  از تفاوت‌های فردی و جنسیتی و شناخت نیازهای همسران و ضعف در مهارت‌های لازم برای تامین آن نیازهاست.

وقتی فردی در زمینه‌های مختلف دچار کمبود و خلأ شود خواه ناخواه به دنبال راه‌هایی برای جبران آن برمی‌آید و این اولین قدم برای گرفتار شدن بعضی از آقایان در این سایت‌ها و کانال‌ها و این رابطه‌هاست.

 بی‌توجهی به اهمیت همسرگزینی مناسب

عامل مهم‌تر در این فرایند، همسر گزینی نامناسب در جامعه است. به دلیل ضعف فضای همسرگزینی در جامعه، وقتی افراد بدون هیچ گونه شناختی وارد زندگی‌مشترک می‌شوند، تازه متوجه خواهند شد که انتخاب صحیحی انجام نداده‌اند.

نداشتن شناخت از الگوی صحیح ازدواج، هر دو زوج را به روابط فرازناشویی سوق می‌دهد. این بی‌هنجاری در فضای انتخاب در موقعیت‌هایی مانند خیابان، مهمانی و... بروز می‌کند. بی‌شک می توان گفت یکی از فضاهایی که می‌تواند محیط همسر گزینی مناسبی برای افراد باشد، فضاهای دوستانه و خانوادگی با کمک والدین است.

 طبیعی جلوه‌دادن این کنجکاوی یا شیطنت نامشروع

برخی از افراد متاهل، این رفتار، کشش‌ها یا روابط فرازناشویی را طبیعی و عادی جلوه می‌دهند و بیان می‌کنند که این گونه ارتباطات و گپ و گفت‌ها در همه افراد وجود دارد و بیشتر به خاطر سرگرمی و کنجکاوی است اما باید گفت این گونه روابط زاییده شیطنت‌های نامشروع و دزدکی در روابط زناشویی  هستند که آسیب‌هایشان بارها در صفحات حوادث روزنامه‌ها، خبرساز شده اند.

 پیش‌بینی نادرست مردها از عاقبت این کار

این نکته خطاب به مردان است که ظاهرا، بیشتر در چنین دام‌هایی گرفتار می‌شوند. بعضی از آقایان در محاسبات خود دچار اشتباه می‌شوند و به زعم خودشان چیزی در زندگی خانوادگی خود کم نمی‌گذارند بنابراین خود را توجیه می‌کنند که حتی اگر یک ارتباط نامناسب هم داشته باشند، آسیبی به زندگی‌شان نمی‌رسد! بعضی از مردان هم به دنبال اثبات خودشان از جنبه‌های مختلف هستند و صرف نظر از این که این نیاز به اثبات، از کدام دوره نشئت می‌گیرد، ممکن است در بزرگ سالی هم به دلیل پذیرش ناکافی از سوی دیگران تشدید شود، بنابراین فرد برای این که به خودش یا افراد صمیمی اطراف خود ثابت کند که آدم باعرضه‌ای هست اقدام به این کار می‌کند! واضح است که این دلایل، نابه‌جاست.

چند گام برای پیشگیری از این اتفاق

گام اول / آگاهی

آگاهی اصل عمومی در تمامی آسیب‌های اجتماعی است. گام اول در پیشگیری از هر آسیب اجتماعی آن است که بدانیم این آسیب چگونه و از چه راهی می تواند به ما صدمه بزند پس در ارتباط با دیگران حتی برای داشتن یک ارتباط به ظاهر ساده و معمولی دقت کنیم.

گام دوم / به چالش‌کشیدن خود ایمن‌پنداری

بر خلاف تصور ما، همه افرادی که مرتکب چنین اشتباهی می‌شوند از طیف و گروه خاصی نیستند. این‌گونه نیست که همگی و صددرصدشان افراد بی بندوبار یا بی‌توجه به امور اخلاقی باشند. این نوع روابط در خیلی  ازموارد حتی مطلوب فرد نیست و در واقع فرد گرفتار آن شده است. پرهیز و پیشگیری کلیدی در این زمینه آن است که فرد خود را ایمن از چنین آسیبی نبیند و فرم و احتیاط خود را در این رابطه کنار بگذارد. مراقبت از امور عاطفی و احساسی اهمیت شایان توجهی دارد. فرد پس از ازدواج یا شکل‌گیری یک رابطه عاطفی باید به صورت ارادی دریچه قلب خود را به روی این علاقه مندی‌ها ببندد و از پیشروی علاقه مندی‌های عامدانه و آگاهانه جلوگیری کند. فراموش نکنیم بسیاری از روابط فرازناشویی از یک علاقه‌مندی ساده آغاز شده و به دلیل نبود چنین مراقبتی، رشد یافته و بر فرد چیره شده‌اند.

گام سوم/ ترمیم رابطه زن‌و‌شوهری

بخشی از انرژی که برای شکل‌دهی یک رابطه فرازناشویی گذاشته می‌شود اگر صرف ترمیم روابط زوج ها شود، می‌تواند این رابطه را متحول کند. سرمایه گذاری روی رابطه با همسر می‌تواند آن را از آسیب‌ها دور نگه دارد و زندگی را رضایت بخش‌تر کند.

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: ازدواج خانواده سرمایه گذاری معاون وزارت ورزش روابط فرازناشویی کانال ها سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

درحالی‌که لایحه عفاف و حجاب روی میز مجلس شورای اسلامی است، از آن طرف طرح نور با قدرت و در پی مطالبات مردمی درخصوص عفاف و حجاب در حال انجام است، اما به نظر می‌رسد در این میان کسی با حجاب‌استایل‌هایی که در اینستاگرام در حال خودنمایی با نام حجاب هستند کاری ندارد.

افرادی که دو اصطلاح استایل و حجاب را به گونه‌ای با یکدیگر تلفیق کردند که خیلی نتیجه خوبی از آب درنیامده است. انگار حجاب بازیچه دست آنان شده و به لطف شبکه‌های اجتماعی و بلاگرها، استاندارد‌های جدید و متناقص برای حجاب تعریف شده و نگاه به مقوله حجاب در حال تغییر است. آنها با شعار‌هایی همچون «با حجاب هم می‌توان زیبا بود»، «بهت یاد میدم چطوری هم باحجاب باشی هم خوش‌تیپ» کار خود را گسترش دادند و به‌جای ترویج حجاب، به تغییر آن رسیدند.

اگر کسی استایل خود را حجاب و محجبه‌بودن انتخاب کرده باید نوعی از پوشش را برگزیند که مانع از فخرفروشی و جلوه‌گری باشد. یکی از موضوعاتی که درخصوص حجاب‌استایل‌ها به چشم می‌خورد، عادی سازی و رعایت نکردن برخی احکام شرعی و نمایش زیبایی و طنازی زنانه است. موضوعی که چند سالی است توسط بلاگر‌های ایرانی دنبال می‌شود. به این صورت که در ابتدا با ظاهری کاملا پوشیده جلوی دوربین ظاهر می‌شوند و رفته‌رفته برای تبلیغ و درآمدزایی، با آرایش غلیظ و ناخن‌های کاشت‌شده برای دنبال‌کنندگان‌شان از سبک زندگی اسلامی سخن می‌گویند. این موضوع تا جایی پیش رفته که چند روز پیش هم یکی از همین افراد به‌ظاهر باحجاب که تاکنون در همه تبلیغ‌ها و عکس هایش محجبه بوده، به یکباره و در شب عروسی اش با ظاهر دیگری عکس‌های بی حجابی از خود را به اشتراک گذاشته است.

بازنمایی جدید حجاب‌استایل‌ها از حجاب
در عصر حاضر بلاگر‌های حجاب به چهره‌های نام‌آشنا و تاثیرگذاری تبدیل شده اند که در حال تغییر شکل صنعت مد و آغاز دوره جدیدی از تنوع در موضوع حجاب هستند. موضوعی که زنگ خطری جدی برای اعتقادات نسل جدیدی به‌شمار می‌رود. نسلی که بعضا در خانواده‌های مذهبی بزرگ شده‌اند، اما تحت تاثیر این حجاب‌استایل‌ها و با الگوبرداری از این بلاگرها، تغییراتی در حجاب‌شان ایجاد می‌شود. علیرضا چابکرو، پژوهشگر و استاد دانشگاه در این خصوص به جام‌جم می‌گوید: «ما تعریف درستی از حجاب نداریم و آن را فقط در نوع پوشش خلاصه می‌کنیم؛ بنابراین زمانی که فردی به گونه‌ای دیگر حجاب دارد و با عرف جامعه همخوانی ندارد، آن را ضدحجاب می‌بینیم.» این درحالی‌است که بسیاری از حجاب استایل‌ها به کاسبانی سودجو تبدیل شده‌اند که اصلا اعتقادی به حکم حجاب اسلامی ندارند و صرفا به‌خاطر بازار پرمشتری پوشش اسلامی، به صنعت مدلینگ اسلامی روی‌آورده اند. حتی این افراد را در صفحات خودشان هم با پوشش‌های متعدد می‌بینیم. فعالیت این بلاگر‌ها نه فقط تاثیر مثبتی در پذیرش حجاب مخصوصا در بین جوانان نداشته بلکه آنان ارزش‌های حجاب را هم دچار تغییرات منفی کرده‌اند.

حجاب فقط در پوشش نیست!
حجاب در تعریف اسلامی فقط به پوشیدگی سر و تن اختصاص ندارد، بلکه حجاب گفتار و رفتار را هم شامل می‌شود؛ بنابراین حجاب‌استایل‌هایی را که در ظاهر، حدود شرعی حجاب را رعایت می‌کنند، اما صدای‌شان با ناز، کرشمه و عشوه گری همراه است نمی‌توانیم محجبه بنامیم. چابکرو هم بر این موضوع تاکید می‌کند و توضیح می‌دهد: «ما باید حجاب را به‌صورت یک منظومه ببینیم که بخشی از آن پوشش و قسمتی هم به نحوه گفتار و کردار بازمی‌گردد. البته بخش دیگر آن نیز سبک زندگی، ارزش‌ها و نگرش‌های افراد است که مجموعه‌ای از آن حجاب را تشکیل می‌دهد. اگر در هرکدام از این موارد نقصی وارد شود، نمی‌توانیم مبلغ حجاب در شبکه‌های اجتماعی باشیم.» از سوی دیگر حجاب‌استایل‌ها به تغییر ذائقه افراد منجر می‌شوند. از محجبه‌ها گرفته تا پسرانی که در آستانه تشکیل زندگی مشترک هستند. به گونه‌ای که سبک زندگی و نوع پوشش آنان ملاکی برای انتخاب جوانان در انتخاب همسر و شریک زندگی می‌شود. این موضوع تا جایی پیش می‌رود که این جوانان را به وسواس در انتخاب گرفتار می‌کند. 

رفتاری متناقض با فلسفه حجاب
عملکرد حجاب استایل‌ها با فلسفه حجاب در تناقض است. فلسفه پوشش و حجاب، کمک به عدم جلوه‌گری زنان است، اما حجاب‌استایل از این فلسفه عبور کرده و زن را وارد عرصه جلوه گری و تظاهر می‌کند. چابکرو نیز بر این باور است که امکان دارد بسیاری از افراد پوشش بسیار کاملی هم داشته باشند، اما با رفتار‌ها و اطوار‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی از خود نشان می‌دهند، ضدحجاب شوند و همین تضاد در ذهن بیننده شکل می‌گیرد. متاسفانه در سال‌های اخیر تناقض‌های هویتی زیادی در بین بانوان شکل گرفته که اگر نتوانیم این تناقض‌ها را به سمت جامعه پذیری دینی و فرهنگ اصیل ایرانی ــ اسلامی سوق دهیم، شاهد استقبال زنان از فرهنگ غرب خواهیم بود. این دقیقا همان جنگ‌نرم دشمنان است. بااین‌حال باید با معرفی فلسفه حجاب افراد را نسبت به این مسأله آگاه کنیم و با این تفکر حجاب‌استایل‌ها که «دیدن مهم نیست، دیده‌شدن مهم است» مقابله کنیم.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در این استان
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!