Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک»، محمد مهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یافتن زوج مناسب جزء مشکلات اساسی و اولویت دار حوزه ازدواج نیست، یعنی اینطور نیست که آمار خیلی بالایی متقاضی امر ازدواج داشته باشیم که دغدغه و مشکل اساسی آنها عدم یافتن زوج مناسب باشد بلکه مشکل در پیوند و شکل گیری ازدواج است به طوری که ازدواجی که انتظار می‌رود ظرف شش ماه یا یک سال به پیوند برسد ممکن است سه تا چهار سال طول بکشد و این جزء مشکلات ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدت زمان ورود به بحث جدی ازدواج و زندگی نباید آنقدر طولانی شود که حاشیه‌هایی نظیر جدایی و آسیب روحی برای جوانان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی این است که نباید زمان آشنایی و انتخاب تا ورود به ازدواج طولانی شود، با اشاره به پایشهای انجام شده در این معاونت، ادامه داد: مطابق با پایش‌های انجام شده از بین جوانانی که اعلام کرده‌اند قصد ازدواج دارند، حدود ۷۰ درصد معتقد به حضور خانواده‌ها در امر ازدواج و از بین همین تعدادِ معتقد به حضور خانواده‌ها، حدود ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند که تصمیم گیری نهایی با خودشان است، بنابراین نگرشها در ازدواج تغییر کرده است که می‌توان گفت شاید راه اندازی چنین پلتفرم‌هایی برای همسریابی بتواند هم موانع را برای حضور خانواده در فرآیند ازدواج بردارد و هم رضایت جوانان را کسب کند.

معاون امور جوانان، با اشاره به پلتفرم "همدم"، افزود: درباره این پلتفرم نمی‌توان فعلا نظری داد و آن را رد و یا تایید کرد. باید به آن زمان داد و دید مدل ساختار و نظارت و راستی آزمایی آن به چه شکلی است و رسیدگی به تخلفات و رصد آنلاین را در دستور کار خود قرار داده است یا خیر تا بتواند به ازدواج پایدار جوانان کمک کند.

وی همچنین این را هم گفت که اگر خروجی این پلتفرم پایش شود می‌توان درباره آن نظر داد اما در حال حاضر با مدلهای غیر قانونی سایت‌های همسریابی که تا کنون در کشور وجود داشته و غیرقانونی فعالیت کرده‌اند، خروجی مثبتی نداشته‌ایم و تبعات منفی آن نیز زیاد بوده است به طوری که عمدتا منجر به ازدواج موقت و ناپایدار و فروپاشی زندگی ها شده و خیلی از متاهلین به این سایت‌ها مراجعه و با پرداخت مبالغی خود را مجرد معرفی کرده‌اند. بنابراین باید پس از فعالیت یکی دو ساله این پلتفرم جدید، آمار آن را دید و نسبت به آن نظر داد.

تندگویان با بیان اینکه این معاونت خیلی موافق راه اندازی سایت‌ها یا پلتفرم‌های همسریابی نیست، گفت: از جمله دلایلی که ما خیلی با چنین سایت هایی موافق نیستیم، بحث نظارت جدی و حضور یک دستگاه نظارتی برخط و آنلاین بر روی این سایت‌ها برای رصد و شناسایی متخلفین است. اگر این مسائل در این سامانه لحاظ شود امیدوارم تخلفاتی شکل نگیرد و ما پس از مدتی باید پایش کنیم و ببینیم که تا چه میزان این سامانه منجر به ازدواج شده و تا چه میزان ازدواج‌های انجام شده توسط آن پایدار بوده است. بنابراین الان نمی‌توان نسبت به آن نظری داد.

معاون امور جوانان، تصریح کرد: مشکل اصلی این است که مجوز دادن به این سامانه‌ها و سایت‌ها یک بحث است و نظارت آنلاین و امکان برخورد به موقع با خطا و هر نوع مفسده این سایت ها بحثی اساسی تر است. اگر هر نهادی بخواهد این کار را انجام دهد علاوه بر تامین ایمنی افرادی که می‌خواهند در این سایت‌ها حاضر شوند باید از طُرقی نظیر امکان رصد مستقیم نهاد متولی، راستی آزمایی مراجعین را انجام و یا با سازمان نظارتی قوی مثل پلیس فتا برای این راستی آزمایی ارتباط داشته باشد.

وی معتقد است که در صورتی پلتفرم‌های آنلاین در حوزه همسریابی موفق عمل خواهند کرد که تمامی ارتباطات درون آنها به صورت آنلاین رصد شده تا اینگونه از ازدواج‌های موقت و دوستی‌های سطحی جلوگیری و ارتباطات به ازدواج‌های پایدار ختم شوند.

تندگویان با اشاره به حدود ۶۰۰۰ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده تحت نظر نهادهای رسمی نظیر بهزیستی و این معاونت، یادآور شد: ما پیشنهاد داده بودیم که دفاتر مشاوره تخصصی ما ظرفیت همسریابی مناسب از طریق خود را دارند. به نظر ما رصد همسریابی از طریق این دفاتر تخصصی مشاوره ازدواج نسبت به پلتفرم‌هایی بر بستر فضای مجازی بسیار بهتر و آسان‌تر است. می‌توان ظرفیت این دفاتر را در سایت واحدی در اختیار مردم قرار داد و این بخش را به شرح وظایف این دفاتر اضافه کرد چراکه خیلی از مجردین برای انتخاب همسر مناسب به دفاتر ما مراجعه کرده و هم اکنون این بستر وجود دارد که می‌توان آن را هدفمند کرد.

معاون امور جوانان با بیان اینکه این پیشنهاد به کمیته تخصصی موضوع ذیل شورای اجتماعی کشور داده شد، افزود: منظور ما شکل گیری آشنایی به جای حضور در فضای مجازی به صورت حضوری و در دفاتر مشاوره ازدواج تحت نظر مشاور انجام شود نه در بستر فضای مجازی که رصد و کنترل آن سخت است و همسریابی باید تحت نظر مشاورین امین و صلاحیت دار باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بحران آب طالبان موج پنجم کرونا حمیدرضا صدر هادی طحان نظیف تندگویان وزارت ورزش و جوانان ازدواج جوانان سایت همسریابی بحران آب طالبان موج پنجم کرونا حمیدرضا صدر هادی طحان نظیف سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!

ایتنا -  مالک جدید Winamp ، شرکت Llama Group است  ، چند سالی است که برای ایجاد یک سرویس کاملاً جدید با نام Winamp تلاش می‌کند.
Winamp در اواخر دهه 1990 و اوایل دهه 2000 یک پخش کننده موسیقی محبوب برای رایانه‌های رومیزی بود، و در چند سال گذشته، توسعه این نرم‌افزار با مالکیت جدید دوباره آغاز شده است. Winamp جدید اکنون تنها چند ماه دیگر باقی مانده است.

به گزارش ایتنا،  مالک جدید Winamp ، شرکت Llama Group است  ، چند سالی است که برای ایجاد یک سرویس کاملاً جدید با نام Winamp تلاش می‌کند. Winamp جدید سال گذشته وارد آزمایش عمومی شد و یک سرویس پخش موسیقی را با قابلیت پشتیبانی مستقیم از هنرمندان، جداگانه ترکیب کرد.

همچنین چند نسخه جدید برای پخش کننده کلاسیک Winamp منتشر شد، از جمله به روز رسانی 5.9 در سال 2022 ، اما اخیرا گزارش شده است که توسعه این پلیر دوباره متوقف شده است.
 

گروه Llama به تازگی نتایج سالانه 2023 را منتشر کرده است که شامل جزئیاتی در مورد به روز رسانی‌های آینده Winamp است. پلتفرم جدید موسیقی Winamp قرار است در تاریخ 1 ژوئیه 2024 راه اندازی شود.

این شرکت امیدوار است که با 50000 هنرمند در سال جاری و یک میلیون هنرمند تا پایان سال 2028 از طریق خرید موسیقی، دسترسی اولیه، کالا و موارد دیگر قرارداد امضا کند.

همچنین یک Winamp Player دسکتاپ به روز شده برای همراهی با پلتفرم جدید وجود دارد که قرار است در تاریخ 1 جولای عرضه شود. ظاهراً از پخش MP3 محلی، رادیو اینترنتی و کتاب‌های صوتی و همچنین تمام محتوای موجود از طریق پلتفرم Winamp پشتیبانی می‌کند.

نسخه وب فعلی به پادکست‌ها دسترسی دارد، بنابراین احتمالاً در نسخه دسکتاپ نیز وجود خواهد داشت. این شرکت می‌گوید که به سایر سرویس‌های موسیقی نیز متصل خواهد شد.

 
گروه Llama پلتفرم و پخش کننده جدید خود را به عنوان راهی برای ارتباط مردم با هنرمندان مورد علاقه خود و کمک به هنرمندان برای کسب درآمد بیشتر از کار خود ارائه می‌کند. سرویس‌های پخش موسیقی مدرن دستمزد خوبی به هنرمندان نمی‌دهند، بنابراین Winamp جدید ایده بدی به نظر نمی‌رسد. با این حال، با نسخه قدیمی Winamp که فقط یک پخش کننده صوتی دسکتاپ ساده بود، فاصله زیادی دارد.

شایان ذکر است که گروه Llama دچار مشکلات مالی شده است. بخش Targetspot خود (که قبلا به نام AudioValley شناخته می شد) را به شرکت هلندی Azerion، در ازای سهام Azerion فروخت، اما قیمت سهام Azerion بلافاصله پس از آن کاهش یافت. گروه Llama اعلام کرد که این اتفاق تاثیر قابل توجهی در توسعه پلتفرم Winamp داشته است.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل ردصلاحیتش
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • هوش مصنوعی اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • چت‌بات Grok اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!