Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@13:33:13 GMT

کلاهبرداری پسر جوان با ترفند ازدواج

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۰۶۳۴

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان گفت: پسر ۲۲ ساله در یک سایت همسریابی با معرفی خود به عنوان زن از یک مرد که دنبال ازدواج موقت بود ۲۴ میلیون تومان کلاهبرداری کرد. ناطقان: سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: پس از مراجعه مردی به پلیس فتا و گزارش یک مورد کلاهبرداری اینترنتی رسیدگی به این موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا همدان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: شاکی که دنبال ازدواج موقت بود با مراجعه به یک سایت همسریابی با فردی که خود را زن معرفی کرده بود آشنا شده و این فرد با استفاده از این موقعیت به بهانه رفع برخی گرفتاریها از جمله مشکل مسکن و امثالهم در چند مرحله وجوهی از شاکی دریافت می‌کند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان بیان کرد: متهم برای جلب نظر شاکی درباره ازدواج موقت از وی درخواست کپی شناسنامه کرده تا برای جاری کردن صیغه موقت هماهنگی های لازم را به عمل آورد.

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد ادامه داد: متهم همچنین برای جلب نظر شاکی و راضی کردن او برای واریز پول اقدام به ارسال تصاویر نیمه عریان دانلود شده از فضای مجازی برای او به نام خود کرده بود.

وی اضافه کرد: پس از اقدام های فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا، متهم که پسر ۲۲ ساله و ساکن استان همجوار بود شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر شد.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان گفت: افرادی که از این طریق اقدام به کلاهبرداری می کنند به راحتی توسط پلیس فتا شناسایی و دستگیر می شوند و نمی توانند از چنگال قانون رهایی یابند.

سرهنگ سرخوش نهاد از جوانان خواست برای انتخاب همسر آینده به جای فضای مجازی و سایت های همسریابی در فضای حقیقی دنبال انتخاب شریک زندگی باشند و حتی در صورت انتخاب از طریق سایت همسر یابی در صورت دیدار حضوری نسبت به رد و بدل پول اقدام کنند.

وی بیان کرد: در سایت های همسریابی هویت افرادی که با شما در حال چت کردن هستند مشخص نیست و نباید به عکس های ارسالی اطمینان کرد چرا که به راحتی می‌توان از عکس‌های بارگذاری شده در گوگل استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: در یک ماه اخیر هشت پرونده منجر به دستگیری متهم شده که از این تعداد تنها در یک پرونده متهم زن بوده و مابقی افرادی بودند که در پوشش زن و دختر با استفاده از مزیت پنهان بودن هویت در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از آقایان در سایت های همسریابی کردند.

به گفته فرمانده انتظامی استان همدان هفت ماهه امسال پلیس فتا یک هزار و ۶۶۲ سایت مجرمانه را شناسایی کرده که در این ارتباط ۵۸۲ فقره پرونده تشکیل شده که ۲۲ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

سردار سلمان امیری افزود: ۱۳۳ مجرم اینترنتی تاکنون دستگیر شدند که دراین باره ۳۷ درصد کاهش داشته ایم و بالاترین موضوعات مجرمانه به ترتیب حوزه مالی و برداشت غیر مجاز با ۳۵، کلاهبرداری اینترنتی با ۳۴ درصد، مزاحمت اینترنتی ۹ درصد و سایر جرائم ۲۲ درصد است. منبع: ایرنا برچسب ها: کلاهبرداری ، پسرجوان ، ترفند ازدواج

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کلاهبرداری پسرجوان ترفند ازدواج انتظامی استان همدان پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است